Δημιουργία λογαριασμού

Αν είστε πελάτης μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας για να μπορείτε να βλέπετε και να εκτυπώνετε τα αρχεία των αναλύσεων σας.

Αν έχετε ήδη κάνει εγγραφή παρακαλούμε συνδεθείτε δίνοντας το Email σας και τον Κωδικό Πρόσβασης σας στην διπλανή φόρμα.

Αν έχετε απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 27460-23723 ώστε να σας βοηθήσουμε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή.
 * Όνομα :   
 
 * Επώνυμο :   
 
 * Α.Φ.Μ. :   
 
 * Email :   
 
 * Επαλήθευση Email :   
 
 * Κωδικός Πρόσβασης :   
 

Τα πεδία Email και Κωδικός Πρόσβασης θα χρησιμοποιηθούν για την σύνδεση στην εφαρμογή


Σημείωση
Τα πεδία με τον * πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά

Οδηγίες Εγγραφής

Αφού πατήσετε το πλήκτρο Εγγραφή ο λογαριασμός θα δημιουργηθεί και θα ενεργοποιηθεί αυτόματα. Θα σας αποστείλουμε ένα e-mail με τα στοιχεία σύνδεσης σας τα αοποία θα πρέπει να αποθηκεύεσετε γιατί θα τα χρησιμοποιείται κάθε φορά που θα θέλετε να βλέπετε τις αναλύσεις σας.

Εάν για κάποιο λόγο δεν λάβετε το e-mail μέσα στα επόμενα λεπτά από την στιγμή που θα πατήσετε το πλήκτρο Εγγραφή ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες

1. Ελέγξτε τους φακέλους ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σας (SPAM - JUNK) του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και βεβαιωθείτε ότι το e-mail δεν βρίσκεται σε κάποιον από αυτούς.

2. Προσπαθήστε να εγγραφείτε ξανά με το να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό χρησιμοποιώντας το σωστό e-mail και Α.Φ.Μ.. Εάν σας επιτρέπει το σύστημα να συνεχίσετε αφού πρώτα πατήσετε το κουμπί Εγγραφή, αυτό σημαίνει ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εισάγατε κατά την προηγούμενη προσπάθεια σας ήταν λανθασμένη. Εάν το σύστημα σας δείξει ότι το Α.Φ.Μ. που εισάγατε είναι ήδη καταχωρημένο στο σύστημα και ακόμα εξακολουθείτε να μην έχετε λάβει το e-mail τότε παρακαλώ ακολουθήστε το επόμενο βήμα.

3. Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή της ιστοσελίδας στέλνοντας του ένα e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση χρησιμοποιώντας το e-mail και το Α.Φ.Μ. που χρησιμοποιήσατε για την εγγραφή σας δηλώνοντας σε αυτό ότι δεν έχετε λάβει το e-mail των στοιχείων εγγραφής. Ο διαχειριστής θα ερευνήσει την περίπτωση σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας.

 

Είσοδος

* Email :

* Κωδικός :Υπενθύμιση κωδικού